Passat Compact C+ Serien

Passat Compact+

Kedlens brænder fungerer efter faldskaktsprincippet, og er bygget så den både kan forbrænde 6 og 8 mm piller (l=5-25mm).

Forbrændingen sker i et lille trug forrest i brænderen, der er forsynet med luftdyser. Disse luftdysers indstilling og fordeling er optimeret til at give en optimal forbrænding. Brændslet føres, ved hjælp af den medleverede snegl, til toppen af faldskakten, herfra falder/triller træpillerne ned i truget. Den klare slange, der forbinder brænder med sneglen, fungerer som sikkerhed ved en evt. tilbagebrand. Slangen må ikke være kortere end 200 mm - men gerne længere. På brænderens faldrør er der monteret en temperaturføler, der afbryder brænderen ved evt. begyndende ophobning af materiale i brænderen eller ved tilbagebrand.

Brænderens tilstand overvåges endvidere af en fotocelle, der ser om der er flamme. Såfremt styringen ikke har registreret anden fejl, vil den forsøge at starte op igen, én gang, efter flammesvigt er registreret.

Compact+ serien

I brænderen sørger den meget effektive og slidstærke keramiske tænder for hurtig optænding, mens den kraftige fotocelle overvåger forbrændingen. Brænderen er lågemonteret, hvilket betyder nem adgang til rensning og brænderskålen. Sættet er af "start/stop" typen, det tænder og slukker selv efter behov, året rundt. Den trinløst modulerende styring, er meget brugervenlig og sikrer en effektiv forbrænding, der tilpasser sig det aktuelle behov. Kedlen er udviklet med lodrette røgrør, hvilket er med til at sikre en høj virkningsgrad samt let og effektiv rensning af kedel. Den medfølgende silo kan indeholde ca. 500 liter og er produceret af genbrugsplast. Det praktiske gitter, der følger med siloen medvirker til en let påfyldning af træpiller.
Compact+ sættet er dansk designet.

Compact+
Compact 1+ kan modulere driften fra 4 kw - 15 kw.
Compact 2+ kan modulere driften fra 4 kw - 23 kw.
Compact+ kan fyre med træpiller i størrelsen 6 og 8 mm.
Vi anbefaler at man køber træpiller, som er DIN godkendt.

 

TEKNISKE DATA C1+

Effekt Træpiller:
Røgrør:
Vandindhold i kedlen:
Prøvetryk:
Arbejdstryk:
15 KW.
150 mm.
56 l.
4 bar.
2,5 bar.

TEKNISKE DATA C2+

Effekt Træpiller:
Røgrør:
Vandindhold i kedlen:
Prøvetryk:
Arbejdstryk:
20 KW.
150 mm.
60 l.
4 bar.
2,5 bar.